Base Erhverv løfter toplinjen markant i 2021/22, mens der er mindre fremgang at spore på bundlinjen.

Base Erhverv havde i regnskabsåret 2021/22 en omsætning på 448 millioner kr. mod knap 302 millioner kr. året før, mens resultatet før skat i 2021/22 landede på 12,1 millioner kr. mod 11,9 millioner kr. året før.

– Vi er meget tilfredse med at kunne fortsætte vores stabile vækstrejse og skabe overskud igen. På trods af de udfordringer, som hele byggebranchen har oplevet i det forgangne år, udtaler direktør Klaus Rønslev, Base Erhverv.

Han peger på, at det seneste års tid har været det mest uforudsigelige i branchen siden Base Erhverv blev etableret i 2003. Året bød både på historisk travlhed, knappe ressourcer, krig, pandemi, nye certificeringsordninger, mangel på arbejdskraft og markant stigende priser på byggematerialer.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

Det uforudsigelige marked får indflydelse på branchen i den kommende tid, og mange bygherrer har allerede trykket på pauseknappen, skriver Base Erhverv.

Base Erhverv har i en lang årrække samarbejdet med bygherrerne i partnering med åben økonomi. Aktuelt er virksomheden i færd med at indgå aftale om fem nye byggerier, der også gennemføres i partnering.

– Vores ordrebog er særdeles lovende, og med vores stærke team af kompetente medarbejdere forventer jeg, at det kommende års resultat bliver på niveau med eller lige over det netop afsluttede rekordår, siger Klaus Rønslev.

Desuden er Base Erhverv godt på vej med flere bæredygtigheds-certificerede projekter – eksempelvis det 78.000 kvadratmeter store lager til Normal, som skal DGNB-guld certificeres.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens