Danmarks største barkoncern overtager 3 barer i Esbjerg og giver som et led i handlen lokal restauratør en ny rolle som regional chef.

Rekom Group har ifølge JyskeVestkysten købt barerne Pionerbar, Rustik og James Bond i henholdsvis Skolegade og på Torvet i Esbjerg.

Rustik er blevet købt af Tobias Elkjær Mikkelsen, Bo Sørensen, Morten Marinus Holm og Kristian Prisfeldt. James Bond og Pioner Bar blev drevet af Kristian Prisfeldt sammen med Morten Stig fra Vejle. I forhold til Pioner Bar har Adam Falbert og Rekom også overtaget barerne i Tønder og Varde, skriver JyskeVestkysten.

- For nuværende er der fokus på at få integreret alle barer og diskoteker i Rekom Group, så umiddelbart kommer gæsterne ikke til at mærke noget, men det er klart, at vi fremadrettet har nogle større muskler qua det, at man er en del af en meget stor koncern. Så generelt tør jeg godt sige, at overtagelse kun vil være til det bedre, og at vi i fremtiden kan levere endnu sjovere byture, siger Michael Schrøder, der lige som de øvrige sælgere fra Nox Network er blevet medinvestor i Rekom Group, til JyskeVestkysten.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2020.

Michael Schrøder desuden fået titel af projektmanager i Rekom Group. Det samme gælder Kristian Prisfeldt fra Esbjerg. Han skal som Regional Manager holde styr på Rekom-koncernens aktiviteter i hele Syd- og Sønderjylland.

I foråret 2016 købte Rekom 9 beværtninger i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor koncernen dermed opnåede ejerskab over 12 beværtninger.

Koncernen blev etableret i 2007 og ejer og driver mere end 100 barer, bodegaer og natklubber i Danmark, Norge og Finland. Alene i Danmark ejer Rekom nu mere end 80 barer, bodegaer og natklubber.

Rekom har 6 administrative kontorer, hvor hovedkontoret er placeret centralt i København.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland