Med Juul & Frost som arkitekt og OBH Gruppen som ingeniør bygger Barfoed Group 46 ungdomsboliger på en grund, som købes af Odense Letbane.

I løbet af sommeren 2021 sættes byggeriet af lejeboligerne med 1, 2 og 3 værelser i August Have på Nyborgvej i det centrale Odense i gang.  August Have bliver direkte nabo til et andet byggeri opført af Barfoed Group, Fillippas Have, som består af 30 boliger.

- Det er en rigtig god placering tæt på alt i Odense, og så er det fantastisk spændende at være med til at sætte et så massivt fodaftryk på et område i byen, som gennemgår en stor udvikling med blandt andet letbanen foran døren, men det er også et område som vi kender godt, da vi har drevet virksomhed på den anden side af gaden i mange år, og derfor er det sjovt på den måde at ”vende tilbage” til
området, hvor vi ejer en del ejendomme, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed.

August Have opføres Petersen teglfacader og gyldne tag- og facadeplader. De nye boliger får en fransk altan mod Nyborgvej og på bagsiden af ejendommen har facaderne fremskudte karnapper, der skal forbedre lysforholdene og skabe nicher til de store altaner.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Samtlige boliger indrettes med hvidevarer fra Miele og der installeres opvaske- og vaskemaskine samt tørretumbler i alle boliger, der desuden udføres med massive trægulve, køkkener i nordisk design. Badeværelserne indrettes med bademøbler fra Duravit, armaturer fra Grohe, ligesom der vil være højtalere fra Bang & Olufsen i alle lejlighederne.

Barfoed Group køber grunden til de 46 nye ungdomsboliger til egen portefølje af Odense Letbane. Boligerne forventes at være klar til indflytning til studiestart den 1. september 2022 og har en samlet projektsum på 60 millioner kr.

Barfoed Group opfører lige nu ogsp 249 boliger samt erhverv på Munkebjerg Park og 138 boliger på Christians Park, der også skal stå klar til indflytning i 2022.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder