Badehotellet er indrettet i en næsten 300 år gammel hovedbygning, og det er sat til salg efter en sæson med rekordhøj omsætning.

Ifølge Horesta har direktør Ole Lind efter 20 års ejerskab besluttet at sætte Strandgaarden Badehotel til efter en sæson, hvor hotellet på blot 4 måneder har haft en rekordhøj omsætning, selvom hotellet normalt er åbent i 7 måneder.

- Det har været en helt vild oplevelse – danskerne har hygget sig med god vin og lækker mad som aldrig før, udtaler Ole Lind ifølge Horesta.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 18. november 2020.

Badehotellets hovedbygning er opført i 1727. Ejendommen rummer blandt andet 14 moderne værelser samt 8 små badehotelsværelser og en restaurant med plads til 40 gæster. Prisen for hotellet er sat til 11 millioner kr.

I 2019 havde badehotellet, der har 4 ansatte, en bruttofortjeneste på knap 2,8 millioner kr., mens bundlinjen bød på et resultat på godt 400.000 kr. før skat. Grunde og bygninger er i det seneste regnskab bogført til en værdi på 8,4 millioner kr.

Ejendommen er offentligt vurderet til 9,2 millioner kr., hvoraf værdien af den 16.700 kvm store grund udgør knap 1,5 millioner kr.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder