Arkitema Architects og AART Architects er gået videre i udbudsprocessen om at opføre fremtidens skole og børnehus i Vrå med tilhørerende bibliotek, idrætshal og sammenhængende udearealer. De 2 vindere er valgt ud af 5 projektforslag. 

Hjørring Kommune ønsker med byggeriet til 178 millioner kr. i Vrå, at børn og unge bliver en del af et bredt fællesskab med naturlige og trygge overgange, hvor trivsel, leg og læring er helt centrale elementer.

- Bygningerne skal kunne understøtte at børn og unge kan lære på nye måder, og på så mange måder som muligt, siger formand for Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Kasper Maarup Andersen.

NB! Frederikshavn investerer 7 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 22. juni 2017.

Det var en enig bedømmelseskomité, som udpegede Arkitema Architects og AART Architects projektforslag til at gå videre i konkurrencen. Bedømmelsen foregik anonymt, idet det først blev afsløret efter valget af de 2 forslag, hvilket arkitektfirma og totalrådgiver, der stod bag.

- Det har været en spændende proces med meget kvalificerede deltagere. Alle forslag har været på et ekstremt højt arkitektonisk niveau, siger bestyrelsesformand for Idrætscenter Vendsyssel Torben Fisker.

I arbejdet med at finde de 2 vindere har bedømmelseskomitéen fået input fra både medarbejdere og elevrepræsentanter. I månederne frem til august 2017 skal bedømmelseskomitéen nu mødes med de 2 udvalgte projekt teams, hvorefter den endelige vinder udpeges.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS