Projektet, der omfatter 65 lejligheder med parkeringskælder, er en del af Køges nyebyudvikling på Søndre Havn og er beliggende på Strandengen i første række mod vandet.

Arkitektfirmaet Juul og Frost har stået for udformningen og har skabt en karréstruktur, der åbner sig mod havet og med et gårdrum til ophold og leg. I bygningskroppen er der skabt dynamik og bevægelse gennem det varierede etageantal og facadeudtryk.

- Det er Arkitektgruppens andet byggeri på Søndre Havn, hvor vi er glade for at være en aktiv del af en spændende byudvikling, hvor kommunen sammen med Realdania skaber en moderne dynamisk bydel med boliger, kulturtilbud, erhverv og nye rekreative arealer til ophold, leg og bevægelse, siger Kasper T. Rungfeldt, administrerende direktør i Arkitektgruppen.

NB! Frederikssund investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2016.

- Vi har i Dades fundet en yderst spændende samarbejdspartner til denne nye visionære, attraktive bydel i Køge, og det er væsentligt, at vores fælles interesser mødes om at bygge et konkurrencedygtigt kvalitetsbyggeri. Vi er stolte af, at Dades ser Arkitektgruppen som en partner i Køge. Det er vores første projekt sammen, og vi vil gøre vores for at skabe et langvarigt samarbejde i Køge og resten af Danmark, fortsætter han.

Byudviklingsprojektet Køge Kyst finder sted over de næste 10-15 år, og projektet er allerede godt i gang med udviklingen af en levende og mangfoldig bydel i Køge med fokus på kultur, nærhed til natur og gode transportmuligheder. Målet er at skabe boliger til 4.000 indbyggere og op mod 4.000 nye arbejdspladser.

- Vi glæder os til at deltage i den strandnære bydelsudvikling i Køge med et flot byggeri i en by i spændende udvikling. Vi har valgt byggeriet ud fra dets arkitektur og lave vedligeholdelsesomkostninger samt Arkitektgruppens betydelige erfaring, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i Dades.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter