Constantia2 har gennem de sidste 16 år fungeret som fest- og konferencecenter. Værtsparret, der er arkitekter, har tegnet det 695 kvm store center og bygget det op fra bunden i et traditionelt bondegårdsmiljø på en 6.250 kvm grund ved Brabrandsøen.

Constantia2 med restaurant, cafe og konferencecente på Norringholmsvej 32 i Viby J ved Aarhus er sat til salg ved EDC Erhverv Poul Erik Bech.

- Vi vil gerne stoppe, mens vi stadig er på toppen og stadig synes, det er sjovt. Vi havde egentligt planlagt at sælge vores hjertebarn, som vi har bygget op gennem de sidste 16 år, inden corona ramte. Så vi sælger ikke på grund af corona eller dårlig økonomi. Vi har mere eller mindre været nedlukkede i 7 måneder, men da corona ramte, mente vi ikke, at det var det rigtige tidspunkt at slå til og sælge på. Derfor har vi ventet til nu, hvor der lige er åbnet fuldt op igen. Vi har altså ikke supertravlt med at sælge og vil vente til den rette køber melder sig på banen. Vi har allerede mange bookinger i årene fremover, siger medejer Birgit Astrup.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Ejendommen er til salg for 12,5 millioner kr. og ligger på en 6.250 kvm stor grund ved Brabrandsøen med 4,5 kilometer til Aarhus. Den er oprindeligt opført i 1890, mens der løbende er bygget mere til.

- Vi har selv tegnet og opbygget stedet. Vi overtog det som en ruin og en tilvokset jungle, hvor det nu fremstår i meget fin stand og fuldstændigt gennemrenoveret. Vi startede med at gennemrenovere hovedbygningen tilbage i 2004-2005 og har tilbygget og renoveret igen i 2009 og igen i 2017/2018, hvor vores store festsal, køkken og lager blev udbygget, fortæller medejer Svend Erik Søfelt.

Frank Heskjær, EDC Erhverv Poul Erik Bech, der skal formidle salget af ejendommen, fortæller, at plads til henholdsvis 60 og 100 personer, samt 35 i cafelokale med et stort køkken, så der kan laves mad til op til 3 selskaber ad gangen.

Jylland: Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 23. februar 2022.

- Der er stadig mange udviklingsmuligheder og stedet har udviklet sig til et attraktivt og anderledes minikonferencecenter, og ikke mindst populære selskabslokaler til kurser, konferencer, møder og fester. Det er et helt særligt sted på en sjælden god adresse, drevet som restaurant, café, festlokale, overnatning, møder og workshops, siger han.

- Ejendommen rummer også smuk privatbolig på op til 285 kvm i høj kvalitet og perfekte rammer for en værtsbolig, som også kan benyttes erhvervsmæssigt. Samtidigt er der et mini B&B med 5 hyggelige dobbeltværelser med smuk udsigt over Brabrandsøen, som alle er forsynet med hems, så op til 4 personer kan overnatte på værelserne, slutter han.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS