Den 1. december 2021 indtrådte Thomas Nedergaard som ny administrerende direktør for landsdækkende arkitekt- og ingeniørvirksomhed som led i et organisatorisk stilskifte.

Den landsdækkende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Factum2 henter Thomas Nedergaard som ny administrerende direktør.

Thomas Nedergaard kommer med over 20 års kommerciel ledelseserfaring fra nogle af Danmarks største virksomheder i såvel IT/Telesektor som den finansielle branche. De sidste 6 år i henholdsvis Danske Banks pensionsselskab Danica og senest AP Pension.

"Vores kernekompetence er fortsat El- og tilstandsrapporter samt energimærkninger, med forsikringsselskaberne som primære strategiske samarbejdspartnere. Men behovet for professionel rådgivning i byggesektoren stiger i takt med nye grønne produkter, tilskud og ønsket om transparens i effekterne. Agilitet, digitalisering og forretningsudvikling er nøgleord for vores videre vækst, samtidigt med vi fastholder vores høje faglighed.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Vi ser frem til, at han bliver en del af koncernen, med ansvar for yderligere at udvikle virksomheden. Samtidigt bliver Thomas ansvarlig for at skabe strategiske partnerskaber på tværs af sektoren til gavn for både vores kunder og franchisetagere", skriver virksomheden.

Factum2 as så dagens lys i starten af 2010. Koncernen arbejde blandt andet med tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk gennemgang, bygherrerådgivning, termografering, indeklimaanalyser og tæthedsprøvning. Factum2 Rådgivning er leverandør for sælgere af fast ejendom og til de største forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, stat og kommune samt andre ejendomsbesiddere overalt i Danmark.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse