Apollo Fitness genopstår på i en gammel industribygning på Horsensvej 74 i Vejle. Colliers International har formidlet lejemålet på 1.210 kvm, og renoveringen er sat i gang. I januar 2018 åbner det gamle Apollo Fitness i et nyt og moderne center.

Den gamle industribygning på Horsensvej 74 har tidligere huset det gamle Apollo Fitness, men bygningen er de seneste år benyttet til opbevaring. Nu er Apollo Fitness på vej retur til adressen igen. Udlejningen er forstået af Hans Holmann i tæt samarbejde med Klaus Holmstoel, begge erhvervsmæglere hos Colliers i Vejle.

NB! Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling. Afholdes d. 13. juni 2018.

- Vi ønsker ejerne Jon Slot Hansen og Anja Nielsen tillykke med det nye lejemål. Vi er glade for at kunne være behjælpelige med at skabe nyt liv i det gamle center, fortæller erhvervsmægler Hans Holmann.

Lejemålet består ifølge Colliers blandt andet af et større halareal samt diverse disponible rum til omklædning, badefaciliteter og kontorer. Halarealet har shed-tag med ovenlyspartier, der tilfører lokalet dagslys – ligesom der er en god loftshøjde på 4,5 meter.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens