AP Pension har solgt sin nyopførte boligejendom Nobelholmen med 192 boliger i den nye kanalby, Engholmene, i København til en international køber. Colliers International har formidlet handlen.

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har netop solgt boligejendommen Nobelholmen med 192 lejligheder på sammenlagt knap 20.000 kvm til en international køber. Nobelholmen er en del af den nye kanalby, Engholmene. Lejlighederne på Nobelholmen stod klar til indflytningen i foråret 2021, hvor beboerne fik overdraget nøglerne til boligerne.

Nobelholmen er et resultat af et finansierings- og udviklingssamarbejde med AP Ejendomme og NPV om udviklingen af Engholmene. Samarbejdet muliggjorde udviklingen af over 700 nye boliger fordelt på 3 boligøer ud af områdets samlede 11 øer ved Københavns Havn.

Lagerbeskatning, erhvervsejendomsskat og boligbeskatning. Kurset afholdes den 7. december 2021.

- Det har været et stort udviklingsprojekt med både ejerboliger, almene boliger samt private udlejningsboliger. Og ikke mindst etablering af en ny daginstitution. I AP Ejendomme er vi stolte af at have medvirket til at realisere denne fantastiske bydel med mange attraktive boliger. Med salget af Nobelholmen har vi sat et endeligt punktum for denne investering, som har givet os et særdeles tilfredsstillende afkast, siger Peter Olsson, der ikke kan komme nærmere ind på, hvad Nobelholmen er solgt for, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Colliers International har formidlet transaktionen mellem AP Ejendomme og den internationale køber.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 20. januar 2022.

- Vi bistod ved transaktionen, hvor AP Ejendomme for 5 år siden indgik i finansierings- og udviklingssamarbejdet. Vi er glade for at have haft mulighed for at også at medvirke til denne transaktion, hvorved AP Ejendomme realiserer et samlet resultat af investeringen, som fuldt ud lever op til de oprindelige forventninger, fortæller Peter Winther, Executive Director i Colliers International.

Navnet på køber samt handelspris er ikke offentliggjort.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne