Udvikling og byggeri af boliger for unge er i rivende vækst og det høje aktivitetsniveau vil fortsætte i de kommende år som følge af den kraftige tilstrømning af de unge til de store uddannelsescentre og den massive mangel på studieboliger. I hele Danmark skal der bygges ungdomsboliger for i alt 37 milliarder kr. frem til 2025.

Alene i København peger prognoser på en tilstrømning af unge mellem 18 og 29 år i størrelsesordenen 17.000 frem til 2027, og både København og de andre store byer arbejder nu med målrettet indsats for at øge og fastholde de høje byggetakter i de kommende år. I den seneste kommuneplan i København er muligheden for etablering af nye ungdomsboliger øget fra 3.000 til 6.000 over de næste 10 år.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Afholdes d. 22. november 2018.

Den nye planlov har samtidig åbnet op for at opstille midlertidige studieboliger i op til 10 år i perspektivområder. Det åbner muligheder for ungdomsboliger, der kan skilles ad og samles op på ny et andet sted. Ungdomsboliger i containere og som modulbyggeri er den sidste nye trend på området.

Hvordan fungerer det, og hvilke krav stiller de offentlige myndigheder? Hør mere på konferencen "Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder", hvor Anne Noes Adstofte, Head of Sales fra Cramo Adapteo, er blandt oplægsholderne. Konferencen afholdes den 22. november 2018, og hele programmet kan læses her.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse