En andelsforening har netop solgt deres ejendom på Danmarksgade 94 i midten af Aalborg. Ejendommen består af en opgang med 8 lejligheder. Køber af ejendommen er MAE Ejendomme. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af andelsforeningens ejendom.

En af Aalborgs få tilbageværende, ældre andelsboligforeninger er netop solgt. Ejendommen er beliggende på Danmarksgade 94 og har et samlet etageareal på 678 kvm fordelt på 8 lejligheder på mellem på 65 og 95 kvm. Køber af ejendommen er ejendomsinvesteringsvirksomheden MAE Ejendomme.

- Det startede for 4 år siden med et udlejningsprojekt i Støvring. Siden da har det hele tiden været målet og drømmen at investere i ejendomme i Aalborg. Så vi er glade for at det nu er en realitet. Nu er det fuld fart frem og vi kigger efter ejendom nummer to i Aalborg. Måske Michael Stilling fra EDC kan hjælpe os igen, siger Jimmy Vesteraa, direktør for MAE Ejendomme.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Selvom det er en andelsforening og størstedelen af andelshaverne bliver boende, er der fine udviklingsmuligheder i ejendommen. Der er en ikke ubetydelig byggeret i ejendommens tagetage, hvor der er rigtig fine muligheder for at etablere 2 lækre penthouselejligheder. Derudover er der mulighed for løbende at renovere lejlighederne og sætte prisniveauet herefter, når beboerne flytter ud, uddyber han.

Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen.

- Det er en sublim placering midt i det pulserende liv i Aalborg, som har været gennem en transformation fra industriby til videns- og uddannelsesby med næsten 20.000 studerende på Aalborg Universitet, udtaler Michael Stilling.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter