Also har den 1. maj 2019 overtaget 3.000 kvm domicillejemål, som Stensdal Group efter 16 måneders gennemgribende renovering afleverede til tiden.

Stensdal Group, der ejer mere end 20.000 kvm erhvervsejendomme i Høje-Taastrups kendte Klovtofte Erhvervsområde ved Ikea, har netop afleveret indflytningsklart domicil til Also, som inden længe flytter medarbejderne mindre end 100 meter – til den anden side af vejen.

Efter 15 år med dansk hovedkontor på Helgeshøj Allé i Taastrup, indgik Also i november 2018 lejeaftale med Stensdal Group om at overtage domicillejemålet på hjørnet af Helgeshøj Allé/Mårkærvej. Efter i alt 16 måneders totalrenovering, overdrog projektchef Thomas Fog Pedersen onsdag nøglerne til administrerende direktør Camilla Gad Krogsgaard.

NB! Akustik og lyd - løsninger i nybyg og ejendomme. Kurset afholdes d. 19. november 2019.

- Det var en fantastisk overdragelse af nøglerne til vores helt nye domicil. Vi er dybt imponerede. Helt exceptionel flot transformation af denne bygning, som i dag står som en topmoderne og state-of-the-art, bygget på og omkring et solidt betonfundament, som er gennemgående i hele bygningens arkitektur. Dertil kommer en sans for detaljen, det smukkeste malerarbejde og et fantastisk samarbejde hele vejen. Den største ros til Stensdal Group A/S og projektchef Thomas Fog Pedersen. De største anbefalinger herfra. Indretningen går nu i fuld gang og vi påbegynder indflytning midt maj, siger Camilla Gad Krogsgaard.

Alsos nye domicil er efter forvandlingen en markant ejendom i det gamle erhvervsområde, der er præget af byggerier fra tidligere byggeperioder. Fældede buske og træer ud mod Helgeshøj Allé og spot på både beplantning og facade giver Also større synlighed end tidligere.

Also omsatte sidste år for 8,9 milliarder kr. Virksomheden tilbyder IT-services, logistik, indkøb, finansiering, Marketing-as-a-Service, Cloud & Software løsninger. Koncernen har cirka 3.400 medarbejdere i hele Europa. I regnskabsåret 2014 genererede selskabet en nettoomsætning på 54 milliarder kr. Hovedaktionær i Also Holding AG er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS