På blot 2,5 måneder er alle 76 boliger i Godsbanehuset i Aarhus blevet udlejet.

Godsbanehuset er tegnet af C.F. Møller med A. Enggaard som entreprenør og projektudviklingen er håndteret af Søren Leth Pedersen gennem selskabet Jysk Kapitalpartner, som Søren Leth Pedersen stiftede, efter han stoppede som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus i slutningen af 2020.

Den hurtige udlejning har været meget tilfredsstillende, fortæller Søren Leth Pedersen, der desuden ejer 25 procent af projektet. EDC Projekt Poul Erik Bech har forestået udlejningen af de 76 boliger.

- Det vidner om at vi har ramt noget rigtigt i markedet, men også at EDC Projekt Poul Erik Bech har udført et meget professionelt og særdeles tilfredsstillende stykke arbejde, siger Søren Leth Pedersen.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 11. januar 2023.

Esben Mols Kabell og Anders Grønborg står som bærende investorer i projektet. De solgte for et par år siden Lasertryk, som de stiftede 1999, og som i dag er Nordens største trykkeri.

Boligprojektet på Dirch Passers Gade og Søren Frichs Vej indeholder 76 boliger med 1-5 værelser fordelt på 39-128 kvm. Dertil kommer 33 parkeringspladser. Godsbanehuset står indflytningsklar den 1. juli 2022, så alle udlejninger er sket 1 måned før tid – og med altså blot 2,5 måned på markedet.

- Godsbanehuset har været et yderst eftertragtet projekt blandt en meget bred målgruppe. Projektets ideelle placering i Aarhus K, hvor der er kort afstand til midtbyens faciliteter og gåafstand til mange grønne åndehuller, såsom den 15 kilometer lange asfalterede sti rundt om Brabrand søen, botanisk have og Den Gamle By, har især været udslagsgivende for efterspørgslen, siger Simone Sand projektansvarlig i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter