Byens Ejendom afholder den 31. oktober 2018 kurset "Akustik i byggeri" på Hellerup Klub med Morten Roar Berg, konceptudvikler hos Saint-Gobain Ecophon, som oplægsholder. Kurset er en grundlæggende introduktion til akustisk design i relation til arkitektur.

Deltagerne vil blive introduceret til de vigtigste teoretiske grundprincipper, teknikker til at arbejde med akustik, når Byens Ejendom den 31. oktober 2018 afholder kurset "Akustik i byggeri" på Hellerup Klub.

NB! Akustik i arkitektur. Kurset afholdes d. 31. oktober 2018.

Præsentationerne ved Morten Roar Berg vil blive udført med fokus på videnskab, historiefortælling, underholdning, lydeksempler og konkrete cases integreret i formidlingen.

Morten Roar Berg har en master i audiodesign fra Aarhus Universitet, hvor han har specialiseret sig i akustisk design i relation til arkitektur. Under sin tid hos BIG  - Bjarke Ingels Group var han den første og eneste, der arbejdede dedikeret med lyd og akustik. Som konceptudvikler ved Ecophon er hans primære opgave at rådgive om og formidle akustisk viden. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND