Agat Ejendomme har betinget solgt et projekt med 86 lejligheder i et punkthus på 12 etager på Østre Havn i Aalborg.

Agat Ejendomme har betinget solgt et lejlighedsprojekt på Østre Havn i Aalborg. Projektet ligger i udviklingsområdet ved Aalborgs østlige havnefront, hvor koncernen tidligere blandt andet har udviklet og solgt domicilbyggeri til KMD, domicilbyggeri til Alfa Laval, der er solgt til PensionDanmark. Desuden har Agat Ejendomme udviklet og solgt ejerlejligheder og lejlighedsprojekter til brugere og private investorer i området.

Der resterer fortsat et udviklingspotentiale i området på mere end 13.000 kvm, oplyser Agat Ejendomme. Det nye projekt er et lejlighedsprojekt på 5.675 kvm.

Der er tale om et punkthus på 12 etager med samlet 86 lejligheder. Projektet er solgt til en privat investor, for 160,2 millioner kr. Heri er indeholdt køb af 66 parkeringpladser i et parkeringshus.

"Lokalplanen for projektet er vedtaget i februar måned 2020. Projektet er tegnet af Norconsult Arkitekter, og kvalitetsniveauet afspejler den attraktive placering ved Østre Havn med udsigt til Limfjorden", skriver Agat Ejendomme.

Projektet opføres og sælges i et partnerskab med den danske rederi- og industrikoncern Lauritzen Gruppen, hvor Agat Ejendommes overskudsandel udgør 70 procent. Projektets fysiske opførelse påbegyndes i foråret 2020, og overdragelse til investor forventes at finde sted i efteråret 2021. Projektsalget bidrager til koncernens resultatskabelse i regnskabsåret 2021/22.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens