Nybolig Erhverv beretter om øget interesse for at investere i store boligejendomme i Næstved fra især københavnske investorer.

Tidligere stoppede investorerne for at handle i Roskilde og Køge, men de 2 byer giver lavere afkast nu end tidligere, og derfor er Næstved ifølge erhvervsmægler og daglig leder hos Nybolig Erhverv i Næstved, Henning Skou, blevet interessant. Det skriver SN.dk.

Det skyldes, at der er god vækst i Næstved, som gennem de seneste 3 år har haft en befolkningstilvækst på 420 indbyggere årligt. Samtidig er et afkast på 5 procent ikke er urealistisk at hente i kommunen.

NB! Næstved: De store projekter. Konferencen afholdes d. 14. maj 2019.

- Og så er afstanden fra København også overskuelig i forhold til, hvis man skal tilse sine ejendomme i Næstved, siger Henning Skou til SN.dk.

Nybolig Erhverv i Næstved har netop solgt et boligkompleks med 60 udlejningsejendomme på adresserne Indre Vordingborgvej 21-33. Ejer af komplekset med de 60 lejligheder på Indre Vordingborgvej er selskabet Ambrox Property Næstved.

- Vi har købt ejendomme i en række sjællandske byer uden for København, som vi tænker stadig vil vokse, og Næstved er jo et interessant sted på Sydsjælland, forklarer selskabets direktør Torben Helstrup til SN.dk.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter