Når Amagers nye midlertidige specialskole, Sundholmen, skal opføres, kommer Adapteo Danmark til at levere de fleksible skolebygninger. Pavillonleverandøren, med de tilpasningsdygtige bygninger, har vundet udbuddet af leveringen af de 81 moduler, der skal udgøre bygningen til de 2 specialskoler i den københavnske bydel.

Sundholmen specialskole på Amager kommer med sine 3.200 kvm til at danne rammerne for Kommunens børn og unge med specialbehov og indlæringsvanskeligheder. Byggearbejdet på specialskoleprojektet blev i slutningen af januar 2023 vundet af Adapteo Danmark, hvilket glæder Mikkel Valentin, Projektleder fra Adapteo Danmark.

- Det er dejligt at kunne bidrage positivt til Kommunens fornyelse samt til de 80 børn og unge, der får et uddannelsessted, der tager højde for dem og deres behov, fortæller Mikkel.

 Byggeriet passer rigtigt godt til os, fordi vi er vant til at arbejde med store, fleksible projekter, der skal kunne tilpasses de enkelte behov. Kommunen ønskede et tilpasningsdygtigt og let skalerbart byggeri, der som udgangspunkt skal stå der i 5 år. Og det er jo vores spidskompetence, uddyber han.

Lejeboliger: Udvikling og salg. Konferencen afholdes den 6. september 2023.

Sundholmen indebærer 2 specialskoler i én bygning. Adapteo Danmark forventer at få byggetilladelsen lige omkring påske og derefter vil byggeriet gå i gang. Bygningen med de to skoler skal stå klar til brug allerede til dette års skolestart til august. Derfra er lejeperioden på 5 år, med mulighed for forlængelse, hvis Kommunen skulle have behov for det.

Den nye specialskole kommer blandt andet til at indeholde faglokaler til billedkunst, fysik, kemi, naturteknologi, madkundskab, grupperum, musik, fysio- og ergoterapi samt kontorer og personalerum.

Adapteo Danmarks levering indebærer entreprise, med forsyninger, bortkørsel af jord samt etablering af pavillonerne.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens