Aberdeen har købt Georg Jensens 12.000 kvm store domicil på Sdr. Fasanvej 7 på Frederiksberg per 1. november 2015. Flere store transaktioner kan være under opsejling.

Den 142-årige ejendom har fungeret som Kgl. Porcelænsfabrik og blev i 2004 ombygget til hovedsæde for Georg Jensen. Aberdeen har gennemført transaktionen på vegne af en ny-etableret Aberdeen fond, AP Nordic Investment I, der investerer i nordiske erhvervsejendomme. Sælger er et privat K/S og ejendommen er handlet til 285 millioner kr. svarende til et direkte afkast på 5 procent.

- Vi er ganske tilfredse med at have købt en smuk, historisk ejendom på 12.000 kvm med Georg Jensen som stærk domicillejer. Fonden investerer lige netop i denne slags erhvervsejendomme med stabile cashflow, og vi ser frem til at gennemføre flere handler indenfor denne investeringsstrategi, siger Lina Alvemur, Fund Manager for fonden AP Nordic Investment I.

NB! Erhvervslejeloven - nye lovændringer og retspraksis. Seminaret afholdes d. 22. oktober 2016.

Skal man tro Lars Rasmussen, Head of Transaction, Denmark, kan der være flere store transaktioner på. Fonden har kig på ejendomme i både Aarhus og København.

- Vi har stor appetit på at investere yderligere i det danske ejendomsmarked og vi har kapitalen parat. Vores fonde og investorer efterspørger kvalitetsejendomme, både i København og Aarhus, primært indenfor logistik, kontor - såvel domicil som flerbruger kontorejendomme – og fortsat strøgejendomme, siger Lars Rasmussen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS