Aalborg Lufthavn udvider med en hangar på 2.600 kvm samt 350 kvm lager- og kontorfaciliteter, som på forhånd er udlejet til et firma, der står for flyservice.

Aalborg Lufthavn investerer et 2-cifret millionbeløb i en ny hangar, der skal gøre det muligt for flyselskaber at få foretaget store indendørs serviceeftersyn på mellemdistancefly som Boeing B737 og Airbus A320 i den nordjyske lufthavn.

Byggeriet sættes i gang i efteråret 2018, og hangaren skal stå klar i juli 2019. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

NB! Aalborg: Erhvervsmarkedets udvikling. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2018.

- Vi skal have den hangar for at få flere flyruter fra Aalborg Lufthavn. Det er den korte forklaring, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen til avisen.

Den nye hal er tegnet af C. F. Møller og bliver på knapt 2.600 kvm, hvortil kommer 350 kvm lager- og kontorfaciliteter, som på forhånd er udlejet til et firma, der står for flyservice.

Aktiviteten i Aalborg Lufthavn har gennem flere år været stigende og er det fortsat.  Maj 2018 blev den bedste maj i lufthavnens historie, i det der samlet set rejste 149.696 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn i maj 2018 mod 132.234 i maj 2017, hvilket giver en fremgang på 13,2 procent.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens