Bricks står bag projektet med 42 liebhaverboliger på i alt 7.000 kvm på Strandpromenaden ved Svanemøllen. 8 boliger er allerede solgt, mens 7 er reserveret, og inden årsskiftet stikkes spaden i jorden til byggeriet.

Der er allerede sat gang salget af boligerne i projektet Strandpromenaden ved Svanemøllen, og selvom der ifølge direktør i Bricks, Martin Busk, endnu ikke er sat en eksakt dato på byggestart for projektet, forventes det, at byggeriet sættes i gang i løbet af 2014.

Salget af boligerne varetages af Liebhavermæglerne, som ikke lægger skjul på, at der er tale om et projekt af en særlig karakter.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Udvikling af Ørestaden for 10 milliarder. Konferencen afholdes d. 12. november 2014.

- Det er meget sjældent, at byggerier med så høje ambitioner opføres i Danmark, og der er ingen tvivl om, at der venter de kommende beboere en unik og fantastisk boligoplevelse, udtaler Christian Frøslev fra Liebhavermæglerne således i salgsmaterialet.

Projektet omfatter 9 lejligheder i såkaldte Town Houses, som hver især har en salgspris på mellem 11-12,5 millioner kr., 4 lejligheder i et Classic House samt 29 lejligheder fordelt på 6 Beach Houses.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Udvikling af hotelmarkedet 2015-2025. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2014

Lejlighederne i de 6 Beach Houses varierer størrelsesmæssigt med et boligareal på mellem 92 og 189 kvm, mens lejlighederne i de 3 Town Houses er på mellem 166 og 186 kvm. De 4 Classic House-lejligheder er på henholdsvis 176, 261, 268 og 383 kvm.

Projektet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS