Boligerne i Aalborgs første bæredygtige bofællesskab forventes at være indflytningsklare i efteråret 2021. Hør mere på konferencen "AALBORG: De store projekter" den 21. januar 2020.

I marts 2019 blev planerne om Aalborgs første bæredygtige bofællesskab for første gang meldt ud, og nu er de 64 boliger i bofællesskabet er blevet sat til salg.

”Sundsholmerne” er Aalborgs første bæredygtige bofællesskab, som kommer til at bestå af 64 boliger på Stigsborg Havnefront i Nørresundby.

EcoVillage står bag projektet, som skal være en del af det kommende Parkkvarteret, der indgår i 1. etape i udviklingen af Stigsborg Havnefront. Boligerne i ”Sundsholmerne” opføres i samarbejde med A. Enggaard og C.F. Møller og forventes at være indflytningsklare i efteråret 2021. Boligerne opføres som ejerboliger og forventes indflytningsklar i 3. kvartal 2021.

Hør mere på konferencen AALBORG: De store projekter den 21. januar 2020, hvor Søren Tortzen, afdelingschef, designansvarlig og arkitekt fra C.F. Møller i Aalborg, er blandt oplægholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter