På 1 måned er over halvdelen af boligerne på blot 20-25 kvm udlejet, og nu er projektet solgt til investeringsselskab.

Ejendomsudvikleren 1927 Estate har netop færdiggjort salget af 119 boliger i Aarhus-forstaden Tilst. Boligerne er en del af Micro Living-konceptet, som består af fuldt funktionelle boliger på ned til 20 kvm. Projektet – som investeringsselskabet Difko nu køber i en 3-cifret millionhandel – har allerede oplevet stor interesse med mere end halvdelen af boligerne udlejet på bare én måned.

- Det er fantastisk at se Micro Living-konceptet blive taget så godt imod af markedet. Vi ønsker at bidrage til den bæredygtige omstilling i ejendomssektoren og er derfor rigtig glade for at kunne bevise, at det er muligt at skabe et produkt med et ressourcemæssigt lavt aftryk, uden beboerne skal gå på kompromis med funktionaliteten, fortæller administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

- Der skal samtidig lyde stor tak til Aarhus Kommune for opbakningen til, at mikrobolig-ideen kunne realiseres, siger han.

Alle boliger i Micro Living er 1-værelses lejligheder på 20-25 kvm med eget køkken og bad, ligesom langt størstedelen af boligerne har egen altan eller terrasse. På taget er der monteret solceller, ligesom ejendommen rummer moderne fællesfaciliteter.

- Difko er glade for handlen og ser frem til at tilbyde vores investorer muligheden for at blive medejer af projektet. Det er i tråd med vores ønske om at tilbyde attraktive investeringer, hvor der tilmed er tænkt over ressourceforbruget og den grønne profil, fortæller administrerende direktør i Difko, Niels Jørgen Pedersen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS