Ejendomsudvikleren 1927 Estate og KPC Invest har indgået en aftale om et nyt joint venture, som skal udvikle og opføre nye projekter i Storkøbenhavn og Østjylland. De 2 første projekter er allerede i bogen.

Ejendomsudvikleren 1927 Estate og KPC Invest har indgået en aftale om et nyt joint venture. Det nye, fælles udviklingssetup bliver samtidig "preferred developer" for Kinnerton Bæredygtige Boliger, som er Kinnertons 3. ejendomsfond.

Det første projekt på godt 7.500 kvm står klar i sommeren 2023 og består af 155 lejligheder samt et erhvervslejemål i Blomsterhaven lige udenfor Aarhus. Det er et område, hvor 1927 Estate allerede har gennemført flere større udviklingsprojekter.

JYLLAND: TRÆ-byggeri - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Det nye boligområde på Nordlandsvej i Risskov nord for Aarhus er Kinnerton Bæredygtige Boligers andet projekt, som kommer til at bestå af knap 8.500 bolig-kvm.

Begge projekter bæredygtighedscertificeres med DGNB-guld i tråd med den strategi, der er lagt for at omsætte FN’s verdensmål til bedre byggeri for fremtidige generationer.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Efter flere års samarbejde omkring enkeltstående projekter er det en stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre et joint venture med en veletableret samarbejdspartner som KPC. Fokus for det nye joint venture vil, i tråd med 1927 Estates langsigtede strategi, være på at skabe bæredygtige og funktionsoptimerede ejendomsløsninger. At det nye, mere formaliserede, samarbejde med KPC samtidig kan knytte et endnu tættere bånd til en langvarig samarbejdspartner som Kinnerton, er blot endnu et plus, siger administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

Selvom der allerede udvikles på de 2 første projekter, søger 1927 Estate fortsat nye udviklingsprojekter og arealer i Storkøbenhavn og Østjylland til det fælles joint venture med KPC Invest.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

- Det nye joint venture er den hidtil største investering, vi har foretaget i KPC Invest siden etableringen i 2019. Vi ser frem til det perspektivrige samarbejde med 1927 Estate og Kinnerton, siger administrerende direktør i KPC Invest, Gitte Poulsen.

- Vi startede en rejse for 10 år siden, der blandt andet førte til en kredit til finansiering af 1927 Estates udvikling af et projekt på Lystrupvej for 5 år siden. Flere kreditter kom senere til. I takt med at vi har bevæget os over til også at investere i boligejendomme, har det været en fordel for vores investorer, at Kinnerton Bæredygtige Boliger indgår i dette samarbejde. Det betyder, at fonden eliminerer pipeline-risikoen ved at købe direkte fra udvikler og samtidig sikrer, at de nye investeringer lever op til de højeste bæredygtighedsstandarder, siger direktør i Kinnerton Credit Management, Jens Bisgaard-Frantzen.

Om 1927 Estate
1927 Estate er et markedsorienteret areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov. Selskabet har dybe rødder i ejendomsbranchen og er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en ny investorkreds, der tiltrådte i 2019. Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.

Om KPC Invest
KPC Invest er KPC-koncernens investeringsselskab. Selskabet har fokus på investeringer i fast ejendom og virksomheder relateret til byggebranchen.

Om Kinnerton Bæredygtige Boliger
Fonden er Kinnerton Credit Managements 3. boliginvesteringsenhed. De 2 første ejer 400 udlejningsboliger i Vækstdanmark. Kinnerton Credit Management forvalter derudover 6 ejendomskreditfonde, der hovedsageligt yder projektfinansiering til boligbyggeri. Kinnerton Credit Management har 6 milliarder kr. under forvaltning.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne