Gamle Gymnastiksale skal udvikle forslag til fornyelse af foreløbig 10 ud af 1.800 identiske gymnastiksale på skolerne i Danmark.

Dansk Skole Idræt, Danmarks Idrætsforbund og Lokale og Anlægsfonden danner partnerskab for at udvikle de gamle gymnastiksale, der har været centrum for idrætsundervisningen gennem hele det 20. århundrede.

Invitation til interesserede rådgivere

Interesserede rådgivere opfordres til at sende en interessetilkendegivelse: Der vil være behov for mange forskellige rådgiverkompetencer – lige fra skitserende til procestunge og rådgivere med særlige kompetencer såsom bevægelse, motorik og didaktik.

Den 14. september  2020 afholdes en heldagskonference med titlen Rum for idræt, bevægelse og læring - Idrætsfaciliteter i skolens arena i Lokale og anlægsfondens nye lokaler i Nyborg, hvor bygherrerne må forventes at ønske rådgivers deltagelse.

10 skoler landet over er udvalgt til den første delproces, hvor der skal arbejdes på projekternes visioner og projektplaner samt grovskitser til 2 scenarier – et minimalscenarie, hvor det udforskes, hvordan visionen kan udfoldes med begrænsede indgreb og midler og et maksimalscenarie, hvor visionen udfoldes fuldt ud i bygningsfysikken.

De 2 scenarier forsynes med en grov overslagsøkonomi, der kan indikere finansieringsbehov for de 2 løsninger. Denne fase løber frem til den 31. december 2020.

På den baggrund udvælges herefter 5 projekter til realisering og projekterne projekteres i kampagnens 2. fase

Det er de enkelte bygherrer, der indgår rådgiverkontrakter.

Der er afsat 100.000 kr. inkl. moms til rådgivning i projektets 1. fase og 200.000 kr. inkl. moms i 2. fase. Beløb kan dog suppleres med yderligere finansiering, hvis muligt/ønsket af bygherre.

 


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter