Flise- og klinkeeksperten Mosaikhjørnet har netop leveret 1.500 kvm rustikke fliser til Scandic Spectrum i København, der bliver koncernens største hotel i Nordeuropa. Leverancen er 2. etape af Mosaikhjørnets største ordre nogensinde, som med løbende tilkøb nu er på i alt 4,4 millioner kr. og omfatter fliser til toiletter, køkkener og barer på hotellet.

På Kalvebod Brygge i København er byggeriet af et 40.000 kvm stort Scandic-hotel i fuld gang. Hotellet kommer til at hedde Scandic Spectrum og bliver hotelkædens største til dato. Spectrum-hotellet, der bliver opført som svanemærket byggeri, vil bestå af 7 etager og kommer blandt andet til at rumme 632 værelser med bad, pool og spa, restaurant, café, fitness, skybar med udsigt ud over byen samt møde- og konferencefaciliteter.

Scandic Spectrums indretningsarkitekter Space Copenhagen har valgt flise- og klinkeløsningerne til hotellet, som leveres af Mosaikhjørnet, og her har man netop leveret 2. etape af flisevirksomhedens hidtil største ordre på 4,4 millioner kr. I 1. etape blev fliserne til alle brusekabinerne i badeværelserne leveret, og nu gælder det så toiletter, køkkener og baren.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Her i 2. etape har vi leveret fliser til hotellets publikumstoiletter, herunder blandt andet toiletterne ved skybaren, og derudover også til flere af de fremskudte showkøkkener og baren i stueetagen. Det drejer sig om i alt 5 forskellige typer fliser i forskellige farver og størrelser – alle dog med et rustikt udtryk og i håndlavet stil, lyder det fra projektchef hos Mosaikhjørnet, Klaus Byberg.

- Vi har blandt andet leveret vores kvadratiske Danube-fliser i grøn, som er håndglaserede engelske fliser med et rustikt udseende og et fint mønster. Fliserne er en del af vores Castle-serie, der er inspireret af marokkansk keramik og franske, håndvævede gobeliner.

I forbindelse med samtlige flisevalg har der især været store ønsker til farverne, der skal passe godt ind i resten af arkitekturen, som arkitektfirmaet Dissing+Weitling har stået for.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferensen afholdes den 3. november 2021.

- Scandic Spectrum får en stueetage med caféer, restauranter og barer, der åbner sig mod byen og kan være med til at skabe aktivitet i omgivelserne. Hotellets arkitektur tager også hensyn til konteksten ved for eksempel at have referencer til Kalvebod Brygges historie, som er hjemsted for en del af Københavns havneindustri, fortæller arkitekt og partner hos Dissing+Weitling, Daniel V. Hayden.

Opførelsen af hotellet blev igangsat i juli 2019 og forventes at være klar til åbning i november 2021. Hotellet opføres i totalentreprise af et konsortium bestående af LM Byg, Pihl & Søn og M.J. Eriksson.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.