Newsec Datea styrker sin bestyrelse med Jesper T. Lok, tidligere administrerende direktør i DSB. Jesper T. Lok har over 20 års erfaring fra A.P. Møller – Mærsk Gruppen og er i dag CEO for Alliance+.

Datea blev for nyligt opkøbt af Newsec og er som Newsec Datea på vej til yderligere at styrke sin position inden for Property Asset Management på det danske marked.

- Vi glæder os over at byde Jesper velkommen i bestyrelsen. Vi er overbevist om, at han vil bidrage til at føre Newsec Datea videre ad den vej, vi allerede er trådt ind på for at blive den foretrukne virksomhed for kunder, der søger full service-løsninger. Jesper kommer med en meget relevant baggrund og har en imponerende erfaring med at lede komplekse forandringsprocesser, siger Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Jesper T. Lok har ifølge Newsec Datea lokal markedsindsigt og en dyb forståelse for serviceindustrien, hvilket vil bidrage til yderligere at udvikle forretningen.

- Jeg ser frem til at samarbejde med Newsec Datea om at udvikle forretningens potentiale, siger Jesper T. Lok.

Newsec Datea har 400 medarbejdere fordelt på kontorer i Kgs. Lyngby, Næstved og i Aarhus. Virksomheden omsætter for 335 millioner kr. årligt.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS