Give Steel runder 500 millioner kr. i omsætning og kommer ud af regnskabsåret 2020 med et tilfredsstillende resultat til trods for et internationalt nervøst marked, påvirket af coronavrisu. Dansk producerede stålkonstruktioner er populære - også i udlandet.

En omsætning på over 500 millioner kr. betragtes af ledelsen hos Give Steel som acceptabelt set i lyset af de påvirkninger fra Covid-19, der har resulteret i et uroligt og stærkt konkurrencepræget marked med udsving på stålpriserne. Resultatet før skat landede i 2020 på 17 millioner kr. mod 25 millioner kr. året før.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2021.

- Vi har ikke genereret det overskud vi havde budgetteret med inden Coronaen slog ned, men heldigvis er byggebranchen generelt kommet godt igennem og vi føler os privilegeret, fortæller Torben Larsen, ejer og administrerende direktør i Give Steel.

- Da Coronaen slog ned, holdt vi vejret men holdt fokus på driften. Vi var forberedte på det værste men har nu lukket regnskabsåret med en omsætningsrekord og en tilfredsstillende bundlinje trods pandemien, som har resulteret i et ekstremt prispresset marked. Vi har set hele byggepladser lukke ned men stadig opretholdt eksporten på trods af vanskelige adgangsforhold i Europa. Pandemien har selvfølgelig forstyrret den daglige drift og kostet penge. Men vi har fra dag 1 valgt ikke at tale om krise. I stedet har vi, med fokus og fortsat udvikling, navigeret os rimelig stabilt igennem, uden Coronaen har fået lov at fylde så meget hos os, fortæller Torben Larsen.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

Give Steel forventer et højt aktivitetsniveau i 2021, ikke mindst i kraft af ordren til Femern, der er koncernens største til dato. Eksportraten forventes at stige som et resultat af øget konkurrencekraft med den nu tilgængelige klimadokumentation i takt med en øget tendens til bæredygtigt byggeri. Endelig vil virksomhedens sociale bundlinje i 2021 styrkes med en forventet vækst på mindst 10 lærlinge.

Give Steel beskæftiger i dag 430 medarbejdere i 3 lande på 4 lokationer. Virksomheden producerer alle stålkonstruktioner i Danmark og virksomhedens 84 ingeniører arbejder fra kontorer i Brande, Aarhus og Polen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS