Claus Ernsø fra Danbolig taler om boligmarkedet i Roskilde på konferencen: Roskilde investerer 25 milliarder i byudvikling, som afholdes i Roskilde d. 13. september 2016.

Roskildes prisniveau for boliger er på 22.888 kr pr kvm. Der er i alt 39.066 husstande i Roskilde, og der skal de kommende år bygges knap 5000 nye boliger for at følge med tilflytningen til området. Det betyder en omvæltning af boligmarkedet. Roskilde er en af de mest populære kommuner i disse år, når det gælder tilflytning og nyt erhverv. Det stigende antal tilflyttere og udviklingen inden for erhverv og nærmiljø gør Roskilde attraktiv som Midtsjællands hovedby.

NB! Roskilde investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

Boligbyggeriet koncentrerer sig hovedsageligt om områderne Trekroner øst for Roskilde, hvor der er permanent udvikling af boligbyggeri i disse år, samt det nye boligområde Røde Port midt i Roskilde, som er det hidtidigt største byggeprojekt i Roskilde. Vil de nye store byggeprojekter betyde at nye områder vinde frem? Hvad er det Roskilde kan som attraktiv boligby? Hvordan ser udviklingen ud for Roskildes boligmarked i disse år og hvad er fremtidsudsigterne frem til 2025? Hvordan bør Roskilde udvikle sig, for at bevare sin nuværende attraktive status som by for de unge og veluddannede? Markedet, priser, salgstider – nu og på sigt frem til 2025?


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter