Horsens Kommune er blandt landets hurtigst voksende målt på befolkningstal. Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Horsens? Hør mere på konferencen "Horsens med nye store byggeprojekter" den 24. marts 2020.

Horsens Kommune er i eksplosiv vækst og er gennem de seneste 10 år gennemsnitligt vokset med næsten 1.000 indbyggere hvert år. Det gør kommunen til en af landets hurtigst voksende.

Med kun 30 minutter til Aarhus mod nord og Trekantområdet mod syd er Horsens Kommune et attraktivt sted for tilflyttere og virksomheder. Med en ny Kattegatforbindelse vil der komme markant kortere rejsetider mellem Jylland og Sjælland og Horsens vil pludselig komme tæt på København.

Hvordan kommer efterspørgslen og priserne til at udvikle sig i de kommende år? Hvilke nye boligkvarterer og byområder bliver attraktive, og for hvem? Hvordan udvikler priser og liggetider sig? Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Horsens?

Hør mere på konferencen Horsens med nye store byggeprojekter den 24. marts 2020, hvor Mette Holst, partner og ejendomsmægler fra Nybolig Projektsalg Horsens, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne