Züblins afdeling for råhusbyggeri udvider porteføljen og vil fremadrettet også udføre råhusprojekter som underleverandør for andre entreprenører og bygherrer.

Indtil nu har Züblin Råhus udelukkende udført råhuse i egenproduktion til Züblins egne projekter som Axel Towers, Blox, Sydhavn Genbrugscenter, Helsingør Kraftvarmeværk samt højhuse og karreer i Carlsberg Byen. Nu udvides porteføljen til også at tælle underentrepriser for private bygherrer, regioner, kommuner, rådgivende ingeniører og andre entreprenører.

Züblin Råhus har fokus på traditionelle råhuse udført med både in situ-beton og betonelementer. Ifølge afdelingschef Jesper Bang Jessen bliver der i første omgang tale om at udvide forretningsområdet med råhusprojekter i størrelsesordenen 5-40 millioner kr.

Ny praksis for konsortier. Kurset afholdes den 20. maj 2021.

- Vi har opbygget et team med erfarne danske medarbejdere, og det er de kompetencer, vi nu stiller til rådighed for kommende samarbejdspartnere, der ønsker at få Züblin til at byde på og udføre råhuse, forklarer Jesper Bang Jessen.

Züblin Råhus har erfaring med at udføre projekter i bæredygtig genbrugsbeton, og virksomheden vandt i 2019 den præstigefulde Bæredygtig Beton Prisen for arbejdet med genbrugsbeton på Sydhavn Genbrugscenter.

Ligeledes tilbyder Züblin Råhus hybride råhuse udført i beton og bæredygtigt træ i samarbejde med søsterselskabet Züblin Timber, der har mere en 100 års erfaring med bærende konstruktioner i træ.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked