Woods Augusthus har slået dørene op for de første lejere i fleksibel kontorbygning, hvor virksomhederne blandt andet kan vokse uden at skulle flytte adresse. En af de første lejere, AJ Vaccines.

De første lejere i det nye kontorbrand Woods’ nyopførte kontorejendom Augusthus i Universitetskvarteret ved DR Byen er netop flyttet ind.

- Vi er meget glade for at kunne byde lejerne velkomne i dette hus, der har samlet alt det bedste fra Woods. Vi ser frem til at skille os ud som udlejer i forhold til at forstå og levere på vores lejeres behov for at være et sted, hvor de føler sig hjemme, hvor service og convenience er et gennemgående tema, og hvor de kan vokse, siger Thomas Wenzell Gram-Olesen.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

Augusthus består af stueplan med reception, personalerestaurant, cafe og mødecenter. Bygningens café er åben for besøgende udefra, og der er lagt op til en inkluderende bygning i forhold til det omkringliggende område i Universitetskvarteret.

Derover er 4 etager, hvor 1. salen består af et all-inclusive-kontor, hvor man kan leje fra et enkelt skrivebord og op til hele kontorsuiter. Fælles er, at alt er inkluderet. Lejemålene på 1. sal kan tegnes og opsiges med kort varsel – uanset om det er eksisterende lejere i ejendommen, der har brug for ekstra plads i en periode, eller virksomheder, der kommer udefra.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

Fra 2. salen og op udgøres arealet af mere traditionelle erhvervslejemål, men stadig med mulighed for at øge antallet af kvm, hvis virksomheden måtte vokse. Her er serviceaftalerne frivillige, så foretrækker man selv at stå for rengøringen og internettet, så kan man frasige sig Augusthus’ egen serviceaftale.

En af de første virksomheder, der har taget de nye faciliteter i brug, er AJ Vaccines, som producerer vacciner mod stivkrampe, difteri, tuberkulose, kighoste og polio.

Lagerbeskatning af fast ejendom. Kurset afholdes den 30. eptember 2021.

- Vores nye kontor på 3. sal tilbyder en helt ny arbejdsoplevelse med gode muligheder for at mødes i moderne loungeområder og gode mødelokaler. Jeg er derfor overbevist om, at vores nye kontor vil styrke vores kultur og den måde, vi arbejder sammen, og jeg ser meget frem til at kunne byde alle vores medarbejdere velkommen på kontoret hen over foråret sommeren 2021, siger Jesper Helmuth Larsen, administrerende direktør i AJ Vaccines

Selve bygningen bliver bæredygtigheds-certificeret DGNB Guld og blandt andet opført med facadegenbrugssten, akustikløsninger af genanvendt papir og stort solcelleanlæg på taget.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

I Augusthus finder man foruden kontorlokaler også et tilhørende supermarked samt det moderne hollandske hotelkoncept, Zoku, der blandt andet indeholder små hotellejligheder, hvor muligt at bo og arbejde over en længere periode.

Kontorbrandet Woods er udviklet af den nordiske ejendomsvirksomhed NREP og bygget op omkring et løfte om fleksibilitet, service og bæredygtighed, hvor tæt dialog mellem lejer og udlejer skal tilgodese virksomhedernes behov.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter