AAB har valgt et hold bestående af Q Construction, Rønslev og RUM til at varetage projektering og opførelse af 58 nye rækkehuse i Ishøj.

De nye rækkehuse som opføres i AAB’s afdeling 55 Vejleåparken i Ishøj skal understøtte den positive udvikling i det socialt belastede område, som nu er begyndt at få flere ressourcestærke beboere. For få år siden, da Vejleåparken i Ishøj blev renoveret, var det Danmarkshistoriens største renovering.

NB! Alment boligbyggeri i København 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. oktober 2018.

Opførelsen af de seks rækkehusstænger tager udgangspunkt i et forslag udarbejdet af Mangor & Nagel. I konkurrencefasen har teamet, ud over at beregne prisen, konkretiseret projektets materialer og taget stilling til bedste organisation til at gennemføre processen.

- Vi glæder os meget til at arbejde i Vejlåparken. Det er et fint og vigtigt projekt, som vi ser frem til at gøre til virkelighed i tæt samarbejde med Afdeling 55 og de lokale aktører, udtaler arkitekt og partner, Karin Elbek.

NB! Renovering og opgradering af udsatte boligområder til 21 milliarder. Konferencen afholdes d. 20. november 2018.

Rækkehusene er designet som 1-planhuse, som alle har udgang mod både en øst- og vestvendt terrasse. Husene er forskudt i forhold til hinanden for at minimere indblik både ind i bebyggelsen og ud mod eksisterende naboer.

Bygningerne udføres med ensidig taghældning, facader i lyse tegl og partier af træ. Der er lagt vægt på en enkel byggeteknik og bæredygtige materialer.

NB! Udbuds- og tilbudsgivning i forbindelse med almene boligprojekter. Kurset afholdes d. 7. marts 2019.

Når rækkehusene står færdige i januar 2020 vil beboerne i afdelingen få en lys og velindrettet bolig, som kan fungere godt for både samboende voksne, den unge familie eller det modne par. Boligoplevelsen vil være kendetegnet ved et enkelt udtryk, som giver plads til at beboerne kan ’farve’ hjemmet. Samtidig er der lagt vægt på at materialer og farver i sig selv bidrager til en varm og imø­dekommende stemning.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens