Victoria Properties oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at selskabet har købt sine første danske ejendomme med et samlet areal på 1.742 kvm. Det drejer sig om 4 erhvervslejemål på samlet 680 kvm, og 13 boliglejemål på samlet 1.062 kvm. Sælger er en lokal ejendomsinvestors selskaber under henholdsvis konkurs og likvidation.

Victoria Properties har købt 4 udlejningsejendomme på henholdsvis Storegade 16, Storegade 40, Storegade 44A-B og Storegade 76A-B i Haderslev med overtagelse den 1. juni 2018 og den 1. juli 2018. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelese.

Ejendommene indeholder 4 erhvervslejemål på samlet 680 kvm, og 13 boliglejemål på samlet 1.062 kvm. Det største enkeltstående erhvervslejemål i stueetagen på Storegade 16 har siden 1998 været lejet ud til Zebra (Flying Tiger Copenhagen), og kontrakten er netop genforhandlet, så den indeholder en 5-årig uopsigelighed for lejer frem til juli 2023.

NB! Jylland: Generationsskifte af ejendom. Afholdes d. 1. november 2018.

Ejendommene er erhvervet for samlet 12,3 millioner kr. og forventes at oppebære en årlig netto lejeindtægt på 1 million kr., svarende til et forventet afkast før finansiering på 8,6 procent. Ejendommene finansieres med realkreditlån for 9,5 millioner kr., mens den resterende del af købesummen erlægges kontant.

Sælger af ejendommene er et par af Jens Erik Nylands selskaber, der er henholdsvis under konkurs og i likvidation bestyret af Accura Advokatpartnerselskab.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter