Colliers har stået for formidlingen af 5.350 kvm lager- og produktionsejendom til aarhusiansk vaffelvirksomhed.

Frima Vafler overtager lejemålet i Grydhøjparken i Tilst den 1. marts 2020, men begynder at flytte ind allerede fra den 1. februar.

Frima Vafler, der i dag tæller 16 medarbejdere, er - igen - vokset ud af deres lokaler, hvilket er en af årsagerne til flytningen. Udlejer er et selskab under A. Enggaard, og lejer været god, mens Colliers har formidlet udlejningen.

- Udlejer var med på, at der skulle bygges om, så lokalerne kunne tilpasses vores ønsker, hvilket i høj grad også har påvirket vores beslutning. Med ejendommen i Grydhøjparken får vi en moderne ejendom, der er tilpasset vores behov og den udvikling vi er i, udtaler Thomas Nilsson, administrerende direktør ved Frima Vafler.

Erhvervsejendomsmægler Hans M. Hansen fra Colliers i Aarhus, der har været mægler på sagen, er glad for at have hjulpet Frima Vafler med at finde deres nye domicil, og fortæller om et stærkt marked for denne type ejendomme.

- Markedet for denne type ejendomme er stærkt lige nu og tomgangen er meget lav. Vi har løbende kontakt til interesserede lejere og købere til lignende ejendomme, og derfor søger vi flere ejendomme og lejemål i området til salg og leje, siger han.

Samarbejdet mellem Colliers og Frima Vafler går langt tilbage, da det også var Hans M. Hansen fra Colliers, der udlejede Frima Vaflers nuværende lejemål for 10 år siden. Det er også Colliers, der nu har Frima Vaflers nuværende lejemål til genudlejning.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS