Evalueringssystemet Bygge Rating bliver i stigende grad et salgsparameter hos danske entreprenører. Aktuelt har Aarhus-firmaet Bytømreren fået topkarakter for et lejlighedsbyggeri i Aarhus.

Entreprenørfirmaet Bytømreren i Aarhus med 120 medarbejdere har taget et nyt salgsparameter i brug. Byggeriets Evaluerings Center, der udfører Bygge Rating på tilbagemelding fra bygherrer, oplever en øget brug af ratingsystemet som salgsværktøj. Med Bygge Rating bliver det nemmere for entreprenøren at vise, at man som entreprenør lever op til de krav, der stilles ved eksempelvis prækvalifikationer.

Den aarhusianske virksomhed Bytømreren bygger gamle tørrelofter om til lejligheder. På Skanderborgvej 94 udførte Bytømreren entreprisen så godt, at bygherren gav topkarakter i alle fire kategorier i den efterfølgende Bygge Rating. Det er nu et værdifuldt salgsparameter for Bytømreren at kunne fremvise topkarakterer på parametrene tidsfrister, fejl og mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed.

NB! Almene boliger til 10 milliarder i Aarhus. Konferencen afholdes d. 23. januar 2018.

- Bygge Rating er troværdigt for potentielle kunder, fordi det håndteres af en tredjepart. Vi ser flere og flere entreprenører, der i stigende grad bruger Bygge Rating i salgsarbejdet, siger Peter Hesdorf, administrerende direktør i Byggeriets Evaluerings Center.

Han fortæller, at mange større entreprenører også vælger Bygge Rating for blandt andet at få sat fokus på de vigtige forbedringspotentialer, som bygherren angiver i sin tilbagemelding. Bytømreren er altså én blandt mange entreprenører, som nu bruger Bygge Rating i sine tilbud, på sin hjemmeside og i prækvalifikationsmaterialer.

- Skanderborgvejs Bygge Rating dokumenterer fuld tilfredshed med vores arbejde. Det er et godt kvalitetsstempel, som bekræfter vores kompetencer og styrker vores troværdighed. Derfor er den også oplagt at sende ud sammen med vores tilbud, forklarer Daniel Jøhnke fra Bytømreren.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland