Den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. åbner sin 5. danske restaurant i Bilka Tilst i sommeren 2016. Flere af kædens restauranter meldes på vej i de kommende år.

Åbningen af den nye fastfood-restaurant sker som et led i samarbejdet mellem Carl’s Jr. og Dansk Supermarked Group, og Head of Franchise i Dansk Supermarked, Michael Hald, er ikke i tvivl om, at aarhusianerne er klar Carl’s Jr.

- Vi har fået rigtig mange forespørgsler fra burgerentusiaster i Aarhus og omegn, som gerne vil have Carl’s Jr. til Østjylland. I øjeblikket driver vi 4 restauranter, som alle er placeret i Bilka-regi i henholdsvis Næstved, Vejle, Aalborg og Kolding, så det manglede da bare, at vi også får en i Aarhus, fortæller Michael Hald.

NB! Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 9. marts 2016.

Restauranten åbner i Bilka Tilst som en del af en større renovering, hvor hele varehuset bliver moderniseret.

- Det bliver Østjyllands flotteste varehus, og med Carl’s Jr. under samme tag er der endnu en grund til at tage familien med på indkøb og indtage aftensmaden på byens bedste burgerrestaurant, siger Michael Hald, der garanterer, at flere danskere vil få mulighed for at stifte bekendtskab med det amerikanske burgerbrand.

- Vi har store ekspansionsplaner med Carl’s Jr., og arbejder derfor på at åbne flere restauranter rundt om i landet over de næste par år, siger han.

Carl's Jr. blev stiftet af Carl N. Karcher og hans kone, Margaret i 1956. Det startede som en en enkelt amerikansk pølsevogn, men kæden har nu 1.403 restauranter verden over. 


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS