Undergulvsfirmaet Uniplan Danmark, der på mindre end 3 år har nået en årsomsætning på 100 millioner kr., har indtaget Jylland og Fyn med etableringen af ny afdeling i Fredericia. Allerede i 2018 forventes en omsætning på 40 millioner kr.

På mindre end 3 år har Uniplan Danmark sat sig tungt på markedet for undergulve til større byggerier, og med 8 projekter i Jylland og på Fyn har virksomheden nu ansat Christina Priisholm Pedersen som daglig leder af en ny afdeling i Fredericia. Virksomheden er blandt andet involveret i et stort byggeri i Aarhus.

- Det prestigefyldte byggeri Ø4 i Aarhus er kommet godt i gang. Uniplan Danmark skal blandt andet lave 33.000 kvm undergulv for hovedentreprenøren MTHøjgaard i højhuset AARhus, der er tegnet af Bjarke Ingels og BIG, fortæller Morten Wrem, direktør for Uniplan Danmark.

NB! AARHUS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. marts 2018.

Med etableringen af afdelingen i Fredericia får Uniplan Danmark nemmere ved at servicere både denne byggeplads og de 7 andre projekter i Odense, Sønderborg, Aarhus, Vejle, Viborg, Nykøbing Mors, Aalborg og Skanderborg.

- Men samtidig får vi større fokus på de mange byggerier i det vestlige Danmark, og forventer derfor endnu større vækst i denne del af landet, hvor vores mål i 2018 er en omsætning på 40 millioner. Ligesom i resten af virksomheden har væksten været nærmest lodret, så det tyder allerede nu på at vi når det mål. Derfor er vi allerede nu på udkig efter endnu en byggeleder til afdelingen, fortæller Morten Wrem.

NB! Fredericia investerer 15 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2018.

Uniplan Danmark udfører undergulve som underleverandør på store byggeprojekter. Der udføres både slidlagsgulve, tyndpuds og EPSbeton-gulve (lyd- og varmeisolerende gulve af cement, bindevæske blandet med EPS-kugler). Materialerne pumpes direkte ind i lejligheder og kontorer i op til 20 etagers højde, hvor gulvene afrettes.

Direktionen i Uniplan Danmark består udover Morten Alexis Wrem af Hamed Alaei, mens Steffen Rasmussen er bestyrelsesformand. Virksomheden har 53 medarbejdere, og har nu ordrer for 40 millioner kr. i Jylland.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder