Ejendomsselskab, der blev grundlagt i 2021 køber en fuldt udlejet lager- og logistikejendom med et etageareal på 4.330 kvm.

Lindu Ejendomme, der i 2021 blev grundlagt af Pictet og Brunswick Real Estate, køber en fuldt udlejet lager- og logistikejendom med et etageareal på 4.330 kvm på Priorparken 359 i Brøndby for et 30,5 millioner kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen, hvor lejerne blandt andet er Matas og Rigspolitiet.

Lindu Ejendomme udvider dermed ejendomsporteføljen til 12 ejendomme i Danmark og råder dermed over et samlet udlejningsareal på 75.000 kvm.

- Ejendommen passer perfekt ind i vores eksisterende ejendomsportefølje med logistik-, lager- og industriejendomme i Storkøbenhavn. Priorparken er noget nær det det perfekte industri- og logistikområde i Danmark med kort afstand til København og tæt på motorvejen, udtaler Anthony Romano, Investment Manager hos Brunswick Real Estate.

- Vi fortsætter vores jagt efter attraktive udlejningsejendomme, selvom andre holder lidt igen. Vi har faktisk indgået en mere formel aftale med EDC Erhverv Poul Erik Bech om at hjælpe os med at rådgive om at optimere vores ejendomme, så vi bliver endnu bedre til at opfylde lejernes behov, uddyber han.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 7. marts 2023.

En del af Lindu Ejendommes strategi er at energioptimere deres ejendomme.

- Ejendomsbranchen har brug for et bæredygtighedsløft, og især industri, logistik- lagerejendomme halter efter, så det vil vi gerne bidrage til, siger Kasper Stagis, Portfolio Manager hos Brunswick Real Estate og ansvarlig for det danske marked.

Kenneth Jakobsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech København, har formidlet salget af industriejendommen i Brøndby.

- Salget var fortroligt, forstået på den måde, at ejeren af ejendommen kontaktede mig mhp. at sælge ejendommen til en af lejerne. Det var de ikke interesseret i, så i stedet lavede vi en liste med potentielle købere, heriblandt Lindu Ejendomme. De har været rigtig gode at arbejde sammen med. Derfor har vi også besluttet at indgå et mere formelt samarbejde. Vi glæder os til at hjælpe Lindu Ejendomme med at leje deres ejendomme ud i fremtiden. Men i første omgang skal der lyde et tillykke med købet af denne ejendom, som er placeret i det yderst populære industriområde Priorparken, hvor vi har formidlet en lang række salg og udlejninger af lager-, logistik- og industriejendomme, siger Kenneth Jakobsen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS