Renovering af Skovlyporten i Holte har en totalentreprisesum på 131,5 millioner kr. Arbejdet sættes i gang i januar 2022 – og forventes færdigt i december 2023.

Totalentreprisen på ungdomsboligerne Skovlyporten i Holte sættes nu i gang. Bygherre har valgt et entrepriseteam bestående af Enemærke & Petersen, Mangor & Nagel Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører.

- Vi har valgt et erfarent entrepriseteam, som understøtter vores ønske om en styrket bæredygtig profil til byggeriet og som har beskrevet et renoveringsprojekt, der tilgodeser hensynet til beboerne undervejs, siger formand Morten Frederiksen fra Skovlyportens bestyrelse.

Hos totalentreprenøren Enemærke & Petersen ser administrerende direktør Henrik Mielke den nye opgave. Han mener, at  Ringsted-entreprenøren kan bringe værdifuld erfaring og viden ind i samarbejdet.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 17. maj 2022.

- Samtidigt ser vi frem til et godt samarbejde med bygherren, rådgiveren Kuben Management og administratoren UBSBolig, siger han.

For arkitekterne hos Mangor & Nagel er det afgørende, at det gule murstensbyggeri fra 1970 opdateres til nutidens og fremtidige studerendes behov.

- At værne om velfærdsarkitekturen og den klassiske danske byggeskik og -tradition har i knap 75 år været en af Mangor & Nagels kerneopgaver. Vores vision for helhedsrenoveringen af Skovlyporten er derfor at skabe gode arkitektoniske løsninger, der passer til et moderne studieliv, uden at der gås på kompromis med byggeriets oprindelige udtryk og kvalitet, fortæller Bente Andersen, administrerende direktør hos Mangor & Nagel.

Enemærke & Petersen, Mangor & Nagel og Oluf Jørgensen har tidligere har arbejdet sammen om blandt andet Nøjsomhed i Helsingør, Køge Kyst og Bybjerget i Rødovre.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032