Der har været fart på forretningen, der på 5 år er vokset fra 2 til 58 medarbejdere med kontorer i København, Aarhus og nu Odense.

Nyt kontor, nye tiltag, nye medarbejdere og stærk kultur sætter sit præg på bundlinjen i V2C’s 5. regnskabsår. Helt på linje med forventningerne i virksomheden, der blev etableret i januar 2014.

- Vi har i 2018 investeret massivt i at skabe og styrke et stærkt grundlag for fremtidig vækst. Vi fortsætter med at udvikle os og styrke vores position i markedet. V2C skal være bygherrens naturlige valg på byggeprojekterne, og vi arbejder på at opretholde en arbejdsplads med sammenhold samt stærke faglige fællesskaber.

Her i 2019 ser vi så, hvordan opgavernes volumen har udviklet sig i takt med forretningen. Det er nogle store, prestigefyldte projekter, vi står med og trofaste bygherrer, der viser os tillid, siger Lars Blaaberg, direktør og partner i V2C.

V2C har blandt andet skabt interne faglige miljøer for alle ydelser, der sikrer et kompetenceniveau, som gør det muligt at løfte de store projekter. Vidensdeling er et af de grundlæggende tiltag for at skabe en motiverende hverdag og kultur for alle.

- Det er vores kompetencer, vores kunder køber. Derfor investerer vi kontinuerligt i at være de bedste inden for vores felt. Faglige fællesskaber er et af de greb, vi har sat i værk i 2018. Det vigtigste er stadig ikke årsrapporten eller Excel-ark men vores kultur, faglige miljøer og specialiserede medarbejdere, der heldigvis stadig bliver flere og flere af. Med en udvidet medarbejderstab har vi styrket kapaciteten til at håndtere flere og større byggesager. Dertil kommer udbredelsen af kundekredsen i hele landet, siger Lars Blaaberg.

NB! Renovering - udviklingsprojekter for 120 milliarder. Konferencen afholdes d. 1. november 2019.

- Fra en økonomisk rationel konservativ betragtning ville det nok have været naturligt, at vi konsoliderede os og forbedrede de økonomiske nøgletal. Men en ting er regnemodeller, planer og prognoser. Noget andet er udvikling af forretningen. Den efterspørgsel vi har oplevet i markedet, den måde samarbejdspartnere har budt op til dans og nye medarbejdere har vist os interesse, har vi ladet os bære frem af, tilføjer han.

V2C gør på flere planer op med normerne og lader sig ikke kun styre af pæne nøgletal. Visionen er at ændre måden byggeprojekter er organiseret på, og det afspejler sig i den interne organisering. Der er til trods for væksten stadig ingen mellemledere i V2C. Fokus ligger på værdiskabelse og løsning af vigtige problemstillinger i stedet for rigide regelsæt, måltyrani og langsommelige procedurer. Dertil kommer mulighed for fri om fredagen. Initiativer der er blevet blåstemplet med en gazellekåring og en nominering til EY Entrepreneur Of The Year.

- Med vores vækstambitioner får pengene hurtigt ben at gå på. Set i det lys er resultatet ikke på niveau med vores ambitioner. Til gengæld ser vi allerede nu resultaterne af investeringerne og har høje forventninger til regnskabsåret 2019, afslutter Lars.

V2C, der tilbyder styring af tid, økonomi, kvalitet og bygbarhed til offentlige og private bygherrer, lukkede sit 4. regnskabsår med en omsætning på 41,5 millioner kr. Virksomhedens resultatopgørelse for 2018 udviser et overskud på 384.000 kr. mod et overskud på 1,1 millioner kr. sidste år, og virksomhedens balance per 31. december 2018 udviser en egenkapital på 2,8 millioner kr.

V2C åbnede nyt kontor i Odense i maj 2018 og har ansat en markedskoordinator til at åbne markedet på Fyn. Der er fortsat investeret i udviklingen af kontoret i Aarhus, med 4 nye medarbejdere, mens medarbejdertilvæksten i København igen i år har været stødt stigende. I udgangen af 2018 rundede V2C således 50 medarbejdere fordelt på København, Aarhus og Odense.

I slutningen af året overtog V2C desuden aktiviteterne i virksomheden SpacePro med 4 specialister i Space Management.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked