LIFAs stifter Lennart Hansen træder tilbage fra den daglige ledelse og overlader posten som administrerende direktør for virksomheden med hovedkontor i Odense til Ulla Gramstrup. Hun kommer fra en stilling som direktør og direktionsmedlem i Egedal Kommune.

Med 13 år som direktør og medlem af koncernledelsen i offentlige organisationer og 16 år på det private arbejdsmarked har Ulla Gramstrup gennem en meget stor del af sit erhvervsaktive liv arbejdet med gennemførelse af forandringsprojekter med strategiimplementering og forretnings- og organisationsudvikling.

- Det er lige præcis disse kompetencer, LIFA A/S har brug for. Ulla Gramstrup bliver nemlig ansvarlig for en strategisk udvikling, der viderefører den kontrollerede vækst, som virksomheden har præsteret gennem en årrække. Ulla Gramstrup har en meget bred erhvervs- og ledelsesbaggrund, som rummer dyb indsigt i og erfaring med opgaver og potentialer af samme karakter, som dem LIFA står over for. Man kan næsten sige, at hendes CV er skræddersyet til jobbet, oplyser LIFAs bestyrelsesformand Klaus Bøgeholt-Laursen.

NB! Boligbyggeri i Odense til 24 milliarder. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

Stabil og kontrolleret økonomisk vækst
LIFA A/S Landinspektører er gennem årene vækstet fra et enmandsfirma til én af branchens største aktører med 130 medarbejdere og ti kontorer fordelt over hele landet. Væksten er foregået roligt og kontrolleret. Eksempelvis steg omsætningen fra 109 millioner kr. i 2016 til 118 millioner kr. i 2017, og den forventes at lande på 125 millioner kr. i 2018. Bruttofortjenesten var i 2017 92 millioner kr., og på denne post er budgetteret med 115 millioner kr. i 2018 – en vækst på 25 procent.

Gennem alle årene har stifteren Lennart Hansen stået i spidsen for virksomheden. Men da han ønsker at trappe ned og træde tilbage fra den daglige ledelse, er Ulla Gramstrup ansat som administrerende direktør per 1. august 2018.

 - Vi er et velkonsolideret firma, som ikke står over for de helt store udfordringer. Men vi skal sikre os, at LIFA på såvel det strategiske som det organisatoriske plan matcher markedets ønsker og behov, for eksempel i forhold til den accelererende digitale udvikling, hvor LIFA gennem en årrække har været med i front med nye løsninger, siger Klaus Bøgeholt-Laursen.

NB! Højhusbyggeri: Krav. løsninger og projekter. Konferencen afholdes d. 15. november 2018.

Skal løfte LIFA til version 2.0
- Vi ønsker at fortsætte den kontrollerede vækst, og derfor skal vi i gang med en struktureret udvikling på såvel det strategiske som det organisatoriske plan. Populært sagt vil vi løfte LIFA A/S til version 2.0. Det skal imidlertid ikke være en revolution, men snarere en evolution, som Ulla Gramstrup skal stå i spidsen for. Og den skal vel at mærke gennemføres, uden at organisationen mister fokus på daglig drift og kunder og omverden, oplyser Klaus Bøgeholt-Laursen.

- Her har Ulla Gramstrup de helt rigtige kompetencer og erfaringer. For det handler om at sikre udvikling af organisationen uden at miste fokus på kerneforretningen og driftsopgaverne. Det kræver helhedsorientering og evne til at skabe engagement både internt i organisationen og i samspil med kunder og samarbejdspartnere, tilføjer han.

NB! Jylland: Højhusbyggeri - krav og løsninger. Konferencen afholdes d. 21. november 2018.

Tidligere direktør i Egedal Kommune
Ulla Gramstrup kommer senest fra en stilling som direktør og direktionsmedlem i Egedal Kommune, Før da var hun vicekommunaldirektør i Greve Kommune og direktør for Kommune Teknik København under hovedstadens teknik- og miljøforvaltning. Ansvarsområder har omfattet alle kommunale fagområder, herunder særligt de tekniske og administrative områder, og ansvaret har omfattet både udviklingsorienterede tiltag og driftsorienteret opgaveløsning.

Tidligere ansættelser tæller virksomheder som Højgaard & Schultz (nu MT Højgaard), ejendomsselskabet DATEA og PA Consulting Group. Her omfattede ansvarsområderne projekt - og forandringsledelse inden for så forskellige felter som virksomhedsrådgivning, it-projekter, procesoptimering, strategiimplementering samt projektledelse for store erhvervs- og boligbyggerier.

Ulla Gramstrup er uddannet akademiingeniør og HD i International Virksomhedsledelse og Økonomi.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder