Hvordan skal Refshaleøen udvikles? Hør mere på konferencen "Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen" den 2. marts 2022.

Med planerne for anlægget af Lynetteholm i Københavns Havn og snart også en ny metrolinje og en østlig ringvej, blæser vindene nu kraftigere i retning af byudvikling også på Refshaleøen.

Her driver Refshaleøens Ejendomsselskab B&W’s gamle arealer med hundredvis af kreative lejere, kunst, musikfestivaler, restauranter og forskelligartet produktion i de rå værftsbygninger, som ifølge den gældende kommuneplan er et værdifuldt historisk kulturmiljø. Selskabet har gennem 25 år stadig mere målrettet og i samarbejde med lejerne vakt det udtjente industriområde og dets kajkanter til live.

I dag er Refshaleøen med sine mange midlertidige aktiviteter en af landets mest populære destinationer. Men hvad skal der ske med kreativiteten og med værftets kulturhistorie, hvis Refshaleøen snart skal udvikles til blivende by?

Hør mere på konferencen Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen den 2. marts 2022, hvor Jes Transbøl, administrerende direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab A/S, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030