Lokalplanen skal muliggøre udvidelse af Hotel Niels Juel, så hotellet vil få mulighed for i alt 100 værelser mod de nuværende 51 værelser

Køge er en populær turistattraktion og flere ønsker at bo midt inde i middelalderbyen tæt på både by og vand. Det har ejeren af Hotel Niels Juel også opdaget og ønsker derfor en udvidelse af hotellet.

Byrådet har derfor sendt et nyt forslag til lokalplan i offentlig høring i 8 uger. I planen lægges der op til, at hotellet udvides med 49 værelser, hvilket betyder at hotelejeren på sigt kan tilbyde i alt 100 værelser til besøgende.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Køge har i år vundet prisen som Danmarks hyggeligst handelsby. Det er en titel, vi kan være stolte af, og det er også en titel, der tiltrækker turister til byen. Derfor er jeg glad for at Hotel Niels Juel, som har en central placering i byen, får muligheden for at byde velkommen til endnu flere besøgende i fremtiden, siger borgmester Marie Stærke.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre en bygning i 3,5 etager med en samlet bygningshøjde på 15 meter.

Udvidelsen kan ske i en tilbygning, som bygges i forlængelse af det eksisterende hotel. Lokalplanen beskriver ikke præcis, hvordan udformning af tilbygningen kommer til at være. I stedet skal Køge Kommune godkende den endelig arkitektur og materialevalget.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens