I samarbejde med Thylander Gruppen har tysk investor købt en knap 4.200 kvm stor boligudlejningsejendom med 42 lejligheder på Vestegnen.

I samarbejde med Thylander Gruppen, har Catella Wohnen købt ejendommen Eigtveds Allé 2-12 i Høje Taastrup for knap 108 millioner kr. Sælger er Topdanmark, der har ejet ejendommen siden 2006. Topdanmark var repræsenteret af Colliers, oplyser erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

Ejendommen, der består af 42 lejemål med et samlet boligareal på 4.198 kvm, ligger i nærheden af Høje Taastrup Station og byområdet ved City 2, som over de kommende år udvikles til en ny bydel.

- Der er tale om en solid og veldrevet ejendom, med attraktive boliger for borgerne i lokalområdet. Vi indgik en aftale med Topdanmark om at løse salgsopgaven og indledte hurtigt en dialog med Thylander Gruppen, der repræsenterer Catella Wohnen-fondene i Danmark, udtaler Claus Sondrup, partner og direktør hos Colliers, i meddelelsen.

Hos Thylander Gruppen er man tilfredse med handlen.

Udstykning af grunde, ejendomme og ejerlejligheder. Kurset afholdes den 23. april 2020.

- Ejendommen passer godt ind i Catella Wohnens portefølje i Danmark og det har været en rigtig god transaktionsproces mellem professionelle parter, siger Henrik Køhn, partner og direktør i Thylander Gruppen.

- Vores eksklusive samarbejde med Catella Wohnen (tidligere i Bouwfonds regi) rækker helt tilbage til 2011 og vi har over årene gennemført transaktioner sammen til en samlet markedsværdi på cirka 6 milliarder kr. Den opbyggede portefølje er primært beliggende i Storkøbenhavn og Aarhus, men andre større byer er også i kikkerten og der er flere handler i pipelinen, fortsætter han.

Sælger af ejendommen, Topdanmark, havde egentligt ikke sat ejendommen til salg, men reagerede på en uopfordret henvendelse.

- Vi sælger en fin boligejendom, som har udviklet sig og tjent os godt gennem alle årene. Ejendommen har stadig fremtiden foran sig, og derfor var den heller ikke til salg, da vi fik en uopfordret henvendelse, men efter en for begge parter tilfredsstillende dialog om vilkår, blev transaktionen gennemført. Vi vil bogføre provenuet og ellers geninvestere i andre mere udviklingsprægede projekter, som vi løbende tilbydes, udtaler Flemming Bæk Engelhardt, administrerende direktør Topdanmark Ejendom.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning