Tysk ejendomsrådgiver vil åbne det danske marked for tyske investorer og udvider derfor med et kontor i København.

Konsulentfirmaet Robert C. Spies, der opererer i hele Tyskland, har etableret et nyt selskab registreret i København: Robert C. Spies Nordics. Dermed fortsætter ejendomsselskabet sin vækststrategi på det globale marked; efter Hamborg, Bremen, Bremen-Nord, Oldenburg og Frankfurt er dette det 6. kontor i koncernen med 100 ansatte.

Robert C. Spies har arbejdet med skandinaviske samfund og arkitekter i mange år.

- De skandinaviske tilgange til byplanlægning er overbevisende i deres samlede balance med et konstant højt kvalitetsniveau. Især København betragtes som et benchmark for udviklingen af moderne byrum i europæiske hovedstæder. De kulturelle og etiske værdier i erhvervslivet viser mange paralleller med dem i Nordtyskland - perfekte betingelser for at intensivere samarbejdet mellem vores kontor i Hamborg og København, siger Andreas Fuchs, der er ansvarlig for projekt- og udviklingssegmentet hos Robert C. Spies, og som nu er blevet administrerende direktør for Robert C. Spies Nordics.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

Med fokus på investeringer og konsulenttjenester til og formidling af turistrelateret udvikling vil Robert C. Spies i København skabe en platform, der giver adgang til det skandinaviske marked for deres kunder.

- Specielt for tyske investorer, projektudviklere, operatører og virksomheder tilbyder Skandinavien attraktive ejendomsprospekter med et stabilt investeringsmarked og meget gode vækstfremskrivninger, siger administrerende direktør Andreas Fuchs.

Hovedstaden anses for at være en af de mest innovative hovedstadsregioner i Europa - Danmarks hovedstad har vokset hurtigt i flere år. Derfor er turistmål ved Danmarks kyst ved Nordsøen og Østersøen ved at blive mere attraktive for besøgende såvel som for projektudviklere og hoteloperatører, mener han.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri