Joint-venture-selskab udvider portefølje af erhvervsjord i transport- og logistikområde med 2 arealer på samlet 187.325 kvm lige ud til motorvej E45.

Efterspørgslen efter erhvervsjord i Taulov har de senere år været stigende. Taulov Dry Port har indtil nu rådet over 700.000 kvm areal tæt på motorvejen og jernbanen, men joint-venture selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med 2 arealer på samlet 187.325 kvm ud til motorvej E45, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 kvm byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme, udtaler Rune D. Rasmussen, der er administrerende direktør i ADP, i meddelelsen.

Jylland: Finansieringsmodeller for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 10. november 2020.

Positive konjunkturer og generelt stigende fremgang i transportsektoren og i mængden af transporteret gods øger efterspørgslen efter lagerkapacitet i centrale knudepunkter. Effekten af dette har man også mærket i Taulov Dry Port, som lige nu har rekordhøj efterspørgsel efter lager- og logistikenheder, lyder det i medddelelsen.

Udbuddet af erhvervsgrunde til logistikanvendelse er derudover begrænset i Taulov-området, og derfor er der begrænsede muligheder for virksomheder, som ønsker at flytte til området og opføre lager- og logistikenheder med adgang til motorvejen.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS