Totalentreprisen på byggeriet af Børne- og Ungeunivers Stigsborg til i alt 385 millioner kr. forventes at blive offentliggjort i begyndelsen af oktober 2020.

Udbuddet af totalentreprisen på Børne- og Ungeunivers Stigsborg forventes at blive offentliggjort i begyndelsen af oktober 2020.

Udbud af opgaven består indledende af en prækvalifikationsfase efterfulgt af en tilbudsfase, en bedømmelsesfase og afsluttes af en forhandlingsfase inden der kan indgås en kontrakt om opgaven mellem Aalborg Kommune og vinderen af udbuddet.

I første fase af udbuddet (prækvalifikation) vil 4-5 totalentreprenører, blandt de der ønsker at byde på opgaven, blive udvalgt på baggrund af en række udvælgelseskriterier.

Projektets styregruppe anbefaler blandt andet, at tilbudsgivere skal have haft en årsomsætning på mindst 300 millioner kr. i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår, samt at tilbudsgivers egenkapital har været positiv i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår. Desuden vil der forventligt blive lagt vægt på arkitekt- og landskabskompetencer vedrørende projektering af folkeskoler og dagtilbud, ingeniørmæssige kompetencer vedrørende projektering af folkeskoler og dagtilbud samt erfaringer med DGNB og bæredygtighed.

Jylland: Planloven og lokalplaner - de nye ændringer. Kurset afholdes d. 28. oktober 2020.

Prækvalifikation forventes at være gennemført med udgangen af november 2020. De bydende forventes at kunne gå i gang med at udarbejde et tilbud fra 1. december og 3 måneder frem. I foråret gennemgår bedømmelsesudvalget materialet, der afholdes forhandling og endelig afgøres det, hvilken totalentreprenør, der vinder opgaven. Det forventes, at Aalborg Kommune kan indgå kontrakt med totalentreprenør om opgaven inden sommerferien 2021.

Der er samlet set i magistratens budgetforslag 2021 afsat 385 millioner kr. til etablering af Børne- og Ungeuniverset – heraf 332 millioner kr. til byggeprojektet med skole, daginstitution, hal og udearealer, mens de resterende midler er afsat til byggemodning.

I foråret 2019 fik DK2 Bygherrerådgivning med underrådgiverne Nerd Architects, Learningspaces, Etos Ingeniører, CFBO og Norconsult tildelt bygherrerådgivningsopgaven på projektet.

Det kommende Børne- og Ungeunivers skal bestå af en 4-sporet skole med 2.600 kvm indskoling-, 2.100 kvm mellemtrin og 1.850 kvm udskoling til 1.000 elever og tilhørende DUS/SFO samt en godt 1.000 kvm stor daginstitution med både vuggestue til 60 børn og børnehave til 100 børn. Dertil kommer 2.700 kvm fælleshusmiljøer og 850 kvm organisatoriske miljøer. I alt vil der være tale om godt 11.000 kvm byggeri foruden teknik. Dertil kommer knap 20.000 kvm udearealer.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS