Torben Juul fra Zeso Architects taler om omdannelse fra erhverv til bolig på konferencen: Omdannelse af erhverv til bolig, som afholdes i Sydhavnen d. 26. september 2017

Hvordan omdanner man eksisterende erhverv til boliger på den mest effektive måde for samtidig at skabe boliger af høj kvalitet og karakter? Hvordan optimerer man business-casen? Hvilke udfordringer, muligheder og risici er der ved omdannelse? Zeso Architects har gennemført et projekt i Knabro Passage i København hvor 10.000 kvm er omdannet fra erhverv til bolig. Projektet er udført i samarbejde med Aberdeen og Danica.

NB! Omdannelse af erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 26. september 2017.

Kontorledigheden ligger på omkring 10 procent i København og omfatter lokaler med både central og især mere perifer beliggenhed. Forventningen er, at flere mindre hensigtsmæssige kontorer i Københavns centrum vil blive fraflyttet, idet lejerne finder frem til nye, mere hensigtsmæssige lejemål i moderne byggeri.

Samtidigt er efterspørgslen efter boliger stigende, og det samme gælder boligpriserne, som i København og andre storbyer har fået et voldsomt nøk opad i den seneste tid. Denne udvikling giver grobund for omdannelse af ledige eller tabsgivende kontorlokaler til profitable boliger, som allerede er i gang, og vil i den kommende tid med tiltagende styrke skylle over landet.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter