Torben Bruun fra Flex Funding taler om crowdfunding af ejendom på konferencen "Finansiering af ejendom", som afholdes i Aarhus den 23. januar 2018.

Crowd funding er den nyeste alternative form for ejendomsfinansiering, som vinder hastigt frem uden for Danmark. Hvorfor er crowd funding endnu ikke så udbredt i Danmark?

Hvordan fungerer den, hvilke regler er der, og hvilke regelændringer forventes det at der finder sted i den kommende tid. Muligheder og risici.

NB! Finansiering af ejendom. Konferencen afholdes d. 23. januar 2018.

Bankerne oplever stor pengerigelighed, men lysten til at låne penge ud til ejendom er fortsat behersket. Mens investorer i betydelig grad benytter sig  af realkreditfinansiering og egne midler, er der kommet et væld af alternative kilder til kapitalfremskaffelse.

Pensionskasser og forsikringsselskaber er trådt til som en alternativ finansieringskilde, og der er igen øget fokus på konsortielån, juniorlån, pantebreve, fondslån, private lån, flex funding og crowd funding. Hvilke finansielle instrumenter anvendes i dag, og hvilke finansielle aktører vil tegne sig som ejendomsmarkedets samarbejdspartnere fremover?


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter